Samostojeće tende

Home / Samostojeće tende

Samostojeće tende ili popularno zvane "tende na dvije vode" namijenjene su za natkrivanje većih površina ispred objekata kao što su terase restorana, kafića i slično. Samostojeće tende klasična su zaštita od kiše i sunca zahvaljujući visoko kvalitetnom impregniranom platnom na koje je također moguće napraviti otisak logotipa ili reklame.

Montiraju se na samostojeću noseću čeličnu konstrukciju koja je plastificirana u bijelu ili u neku drugu željenu boju. Sastoje se od para zglobnih tendi koje su pričvršćene na nosivu gredu i razvlače se jedna nasuprot druge.

Konstrukcija tende napravljena je da izdrži nalete vjetra, a upravljanje sustavom je ručno. Moguća je i ugradnja elektromotora s mogućnošću ugradnje senzora za vjetar i sunce te upravljanje pomoću daljinskog upravljača. Kombinacijom više tendi može se postići veća dužina i širina natkrivenog prostora.

Alternativa ovoj tendi za natkrivanje ugostiteljskih objekata je pergola tenda.

 

Platna za tende

U izradi tendi koristimo kvalitetna Sattler platna za tende. Njihove materijale i dizajne možete odabrati na "Sattler Awning finder" alatu.

Na ovom platnu mogući su ispisi reklama kao i kod fiksnih tendi, što je idealno za ugostiteljske objekte i trgovine.