Ravne zglobne tende

Home / Ravne zglobne tende

Tražite tendu za vaš balkon ili terasu? Ravne zglobne tende su klasična izvedba koja se najčešće primjenjuje. Ova vrsta tende izvlači se pomoću aluminijskih ruku te je u potpunosti sklopiva. Namijenjene su da štite od sunca i kiše pomoću impregniranog platna visoke kvalitete koji ne propušta vodu te odbija sunčevu svjetlost. Osnovni modeli koje vam nudimo su Danubio i Zurigo.

Danubio zglobne tende su tende maksimalne širine do 14 m u komadu i maksimalnog izbačaja ruku do 3 m. Upravljanje zglobnom tendom može biti ručno ili pomoću elektromotora s daljinskim upravljačem ili zidnim prekidačem. Moguća je dodatna ugradnja senzora za vjetar, sunce ili kišu.

Zurigo zglobne tende izgledom su vrlo slične modelu Danubio, ali jače konstrukcije. Izrađene su od čvršćih profila te je izbačaj ruku do 4 m te širinu do 12 m u jednom komadu. I kod ovog modela možete birati način upravljanja te nadograditi ih raznim senzorima.

Konstrukcija zglobne tende je napravljena od kvalitetne legure aluminija koja je plastificirana u bijelu boju te vrlo otporna na utjecaj vanjskih elemenata. Ostali metalni dijelovi su pocinčani te potom plastificirani kako bi osigurali nesmetani rad sustava dugi niz godina.

 

Platna za tende

U izradi koristimo kvalitetna Sattler platna za tende. Njihove materijale i dizajne možete odabrati na "Sattler Awning finder" alatu. Osim odabira boja platna nudimo Vam i otisak logotipa i drugih promotivnih grafika na platnu te volanu tende.