O nama

Home / O nama

Montus tim d.o.o. bavi se izradom svih vrsta tendi, nadstrešnica, opremanjem interijera i eksterijera sistemima za zaštitu od sunca uz korištenje najkvalitetnijih materijala renomiranog proizvođača Sattler Austrija.

Kako mi gledamo na naš posao?

Nadstrešnice ili tende nisu jednostavan izbor kao što se naizgled čini. Ukoliko ste vlasnik kafića ili restorana, tenda vaše terase je prva stvar koju će uočiti potencijalni posjetitelj. Ta tenda ne pruža vašim posjetiteljima samo zaštitu od sunca ili od kiše, ona govori tko ste vi, kakvu pažnju dajete svome poslovanju i kako želite da se posjetitelj osjeća kod vas. Isto tako, tenda ili nadstrešnica sakrivena iza kuće u vrtu je vaše osobno mjesto za odmor i opuštanje.

Svakog radnog dana vi dajete najbolje od sebe na poslu i u rijetkim trenutcima odmora želite sjesti na mjesto gdje ćete na miru popiti svoju kavu ili primiti drage goste. Nije li u tom slučaju odabir prave tende vrlo važno pitanje za vaš poslovni uspjeh ili osobni odmor? Želite li da vaša tenda bude mjesto inspiracije ili da svaki put kada sjednete ispod nje ugledate nedostatke koji vas prate i smetaju godinama? Odaberite Montus tim d.o.o. kao sigurnog partnera koji razumije vaše potrebe i uz kojeg možete imati povjerenja da će vaš sistem za zaštitu od sunca, komarnik ili nadstrešnica biti najbolji izbor.

Osim konstrukcija tende i nadstrešnica postavljamo i ostale oblike zaštite kao trakaste zavjese, rolo i panel zavjese, suncobrane i komarnike. Baldahini i jedra su posebno popularni među arhitektima jer povećavaju atraktivnost prostora, a ujedno daju ugodnu zaštitu. Pregledajte našu ponudu i pošaljite nam upit!