Kazetne tende

Home / Kazetne tende

Kazetne tende koriste aluminijske sklopive zglobne ruke i kazetu te su idealna zaštita od sunca za Vašu terasu, balkon, lođu, dvorište ili za poslovni objekt. Posebnost ove vrste tende je kazeta u koju se sprema tkanina i sam mehanizam. Sustav je hermetički zatvoren kako bi se spriječio ulazak vlage u elemente. Na taj način se štiti tkanina i sam mehanizam od nepovoljnih uvjeta tijekom ljetnih i zimskih mjeseci što dodatno produljuje vijek trajanja cijele tende.

Čvrsta konstrukcija kazetne tende izrađuje se od aluminijskih dijelova koji su u standardnoj bijeloj boji. Maksimalna širina kazete iznosi 5 m, a izbačaja platna do 2,5 m.

U tendu ugrađujemo kvalitetne elektromotore kako bi s lakoćom postavili tendu u željeni položaj. Regulacija je moguća pomoću prekidača i daljinskog upravljača.

Ako vam treba jednostavnija izvedba predlažemo da pogledate fiksne tende koje se mogu prilagoditi gotovo svim objektima i željama.

Platna za tende

U izradi koristimo kvalitetna Sattler platna za tende. Njihove materijale i dizajne možete odabrati na "Sattler Awning finder" alatu.