Balkonske tende

Home / Balkonske tende

Balkonske tende idealna su i neizbježna zaštita za balkone, i vrlo bitne danas za kafiće, barove, lođe, manje otvore i izloge kod kojih nije potreban veći izbačaj tende. Odlikuju se jednostavnom konstrukcijom i povoljnom cijenom, a funkcionalnošću i jednostavnim dizajnom plijene poglede. Upravo zato su balkonske tende jedne od najtraženijih.

Sve tende u našoj ponudi pokrivene su impregniranim platnom visoke kvalitete koje će odoliti svim vremenskim uvjetima. Idealna su zaštita od sunca te su pravo rješenje za neometan i opušten boravak. Štite od sunca, no propuštaju dovoljno svjetlosti za ugodan boravak u prostoru.

 

 

Platna za tende

U izradi tendi koristimo kvalitetna Sattler platna za tende. Njihove materijale i dizajne možete odabrati na "Sattler Awning finder" (web software) alatu.

Na ovom platnu mogući su ispisi reklama kao i kod fiksnih tendi što je idealno za ugostiteljske objekte (kafiči i barovi) i trgovine.

Balkonske tende za kafiće i barove koje danas moraju poštivati pandemiološke mjere COVID-19, upravo zato su balkonske tende jedne od najtraženijih.