Balkonske tende

Home / Balkonske tende

Balkonske tende idealna su zaštita za balkone, kafiće, barove, lođe, manje otvore i izloge kod kojih nije potreban veći izbačaj tende. Odlikuju se jednostavnom konstrukcijom i povoljnom cijenom, a funkcionalnošću i jednostavnim dizajnom plijene poglede. Upravo zato su tende za balkone vrlo tražene,  mi ih izrađujemo prema svim vašim potrebama.

Sve tende u našoj ponudi pokrivene su impregniranim platnom visoke kvalitete koje će odoljeti svim vremenskim uvjetima. Idealna su zaštita od sunca te su pravo rješenje za neometan i opušten boravak na vašem balkonu. Štite od sunca, no propuštaju dovoljno svjetlosti za ugodan boravak tijekom cijele godine.

Platna za tende

U izradi tendi koristimo kvalitetna Sattler platna za tende. Njihove materijale i dizajne možete odabrati na "Sattler Awning finder" (web software) alatu.

Na ovom platnu mogući su ispisi reklama kao i kod fiksnih tendi što je idealno za ugostiteljske objekte (kafiči i barovi) i trgovine.

Balkonske tende odličan su odabir i za kafiće i barove koji danas moraju poštivati epidemiološke mjere COVID-19 i posluživati goste na terasama.